Новость из категории: Информация, Азартные

Гральні автомати на реальні гроші: спеціальні символи

Гральні автомати на реальні гроші: спеціальні символи

В українських онлайн-казино можна знайти величезну кількість слотів, присвячених найрізноманітнішим тематикам: популярні комікси, знамениті кінофільми, освоєння космосу та багато іншого. В такому різноманітті може заблукати навіть досвідчений гравець. Віртуальні заклади надають можливість грати в ігрові апаратах онлайн безкоштовно.

В демонстраційній версії клієнти вивчають усі переваги слота без зайвих ризиків, для новачка – це відмінний шанс отримати повне уявлення про гру в принципі, ознайомиться з правилами, стратегіями й згодом можна починати грати онлайн ігрові автомати на гривні в Україні. Аби зрозуміти що відбувається на гральному полі, необхідно вивчити що означають символи, які з’являються.

Функціональні зображення автоматів


Гральні автомати на реальні гроші: спеціальні символи

Безсумнівно, наявність в слотах спеціальних знаків з додатковими функціями здатні не тільки підігріти інтерес до гри на валюту, але й значно збільшити виграш. В таблиці виплат вказується наявність, вартість і функціональні можливості цих символів. Ви можете успішно грати в автоматах онлайн і без цих знань, але гра пройде набагато цікавіше, якщо ви будете розуміти сенс будь-яких дій, які відбуваються на ігровому полі. Існує декілька типових різновидів функціональних символів:

Дикий символ (Wild) – спеціальне зображення, яке найбільш часто зустрічається. Він здатен замінювати собою будь-який інший символ на барабанах і допомагає сформувати виграшну комбінацію. Досить часто розробники ігрових апаратів не обмежуються однією функцією, додаючи wild-символу кілька оригінальних опцій для того, щоб виділити свій слот на загальному тлі.

Множники (Multipliers) – збільшують виплату по виграшній комбінації в кілька разів. Якщо на барабані з'являється «множник 5x», значить, виграш в даній комбінації буде збільшений в п'ять разів. У деяких слотах на гроші мultipliers можуть доповнювати комбінацію замість wild-символу.

Гральні автомати на реальні гроші: спеціальні символи

Символ розсіювання (Scatter) – це зображення часто називають Скаттер або символ розкиду. Зазвичай, Скаттер з'являється тільки в виграшній комбінації. Гравці часто плутають його з множником через деяку схожість функції. Символи розсіювання множать не суму виграшу, а ставку, зроблену в даному спіні. Проте це далеко не всі його можливості. Scatter може також запустити міні-гру чи серію безкоштовних обертань. Функції символу розсіювання залежать від конкретної моделі автомата. Щоб до кінця розібратися з усіма його можливостями, варто прочитати детальний огляд вибраного ігрового онлайн слота.

Бонусний символ (Bonus Symbol) – активатор бонусних ігор у відеослотах на реальні гроші. Згідно з правилами, для запуску бонусної гри потрібно виконати якусь обов'язкову умову, наприклад, зібрати відразу 3 bonus символи за один спін.

Гральні автомати на реальні гроші: спеціальні символи

Додатково, в кожному автоматі є ризик гра. Якщо ви виявили в таблиці виплат її опис, отже у вас з'явилася прекрасна можливість збільшити виграш у півтора, два, а то й в чотири рази. Зазвичай, гравцеві пропонують або вгадати масть карти, або вибрати карту більшої вартості з чотирьох закритих, при цьому гравцеві потрібно побити відкриту карту дилера, яка викладається сорочкою вниз.

Рейтинг статьи

Оценка
0/5
голосов: 0
Ваша оценка статье по пятибальной шкале:
 
 
   

Поделиться

Похожие новости

Комментарии

^ Наверх